/* G-4RZPD2R7JL */
stage-hr-02

AFSTUDEERSTAGE
HR

Ben jij op zoek naar een gave HR afstudeerplek? Dan ben je bij de afdeling Mens & Organisatie van WAM&VanDuren aan het juiste adres. Binnen deze afdeling mag je onderzoek verrichten naar het professionaliseren van het onboardingsproces.

Wat vind je
Bij ons

Binnen de afdeling Mens & Organisatie zijn we met 4 HR adviseurs (BINX, WAM&VanDuren, De Naobers) die zich dagelijks inzetten voor de medewerkers. Met een flinke dosis betrokkenheid, vertrouwen en vrijheid helpen we de organisatie en medewerkers in hun ontwikkeling. Daarbij geloven wij erin dat een vliegende start een grote bijdrage levert aan jouw toekomst bij WAM&VanDuren. Binnen de organisatie focussen we ons dagelijks op vernieuwing, digitalisering en innovatief zijn. Het onboardingsproces binnen WAM&VanDuren kan een boost aan vernieuwing gebruiken. Hiervoor zouden we graag de visie en adviezen van iemand die met een frisse en nieuwe blik naar onze organisatie kijkt meenemen.

Tevens zouden wij het erg leuk vinden om jou de gelegenheid te bieden om één a twee dagen mee te werken op de Mens & Organisatie afdeling zodat je ook een kijkje krijgt hoe dit eraan toe gaat en je nog meer uit je stage kunt halen!

Wij vragen:

  • Je studeert een HBO Human Resource Management opleiding of vergelijkbaar
  • Je bent proactief
  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig
  • Je bent creatief en kunt in oplossingen denken

Wij bieden:

  • Een afwisselende en uitdagende stage
  • Een informele werksfeer waarin je gemakkelijk met iedereen in contact komt
  • Je krijgt de vrijheid om te onderzoeken en eigen ideeën in te brengen
  • Een cultuur waarin je veel vragen mag stellen en een ervaren begeleider krijgt

Kom stage lopen bij WAM&VanDuren!

WAM&VanDuren Bouwgroep is een Achterhoekse bouwonderneming met een innovatief karakter. Dit betekent dat we nooit stil staan en altijd bezig zijn met onze volgende uitdaging. We zijn actief in de utiliteitsbouw, verbouw en onderhoud bij diverse klanten, waaronder overheden, ontwikkelaars, corporaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, bedrijfssector en particuliere sector. Binnen de WAM&VanDuren Bouwgroep vinden wij kennis delen belangrijk, maar willen we jonge en ervaren medewerkers binden en boeien. Dit doen we onder andere door begeleiding, scholing en door echt oog te hebben voor de medewerker.

Direct
Solliciteren

Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan? Solliciteer direct via het onderstaande formulier of neem contact op met Eline Mokkink, e.mokkink@wamenvanduren.nl of 06 48 44 32 36.