Expertises WAM&VanDuren Bouwgroep Winterswijk Gelderland

WAM&VanDuren Bouwgroep
Onze expertises

WAM&VanDuren Bouwgroep is een allround faciliterende bouwonderneming en gericht op utiliteitsbouw, regionale woningbouw, restauratie en beheer in onderhoud. Met onze integrale aanpak en focus op duurzame en circulaire oplossingen voor wonen, werken en leven kunnen wij onze opdrachtgevers en eindgebruikers volledig ontzorgen. Naast de engineering en realisatie is WAM&VanDuren ook dé partij voor advies in exploitatie en onderhoud van uw vastgoed. Daarnaast dragen wij met vakkundige restauratie bij aan het behoud van monumenten met cultuurhistorische waarden.

onze expertises
waar wij sterk in zijn

Woningbouw

Van initiatief tot oplevering en nazorg. wij luisteren naar onze klant en geven daardoor advies op maat.

Zorg

Wij zijn een bekend gezicht voor opdrachtgevers uit de zorgsector voor het realiseren van nieuwbouw, verbouw en het uitvoeren van onderhoud.

Onderwijs

WAM&VanDuren heeft jarenlange ervaring in het nieuwbouwen, verbouwen en onderhouden van onderwijsgebouwen.

Industrieël

Wij adviseren graag hoe een verbouwing of nieuwbouw van  huisvesting kan bijdragen aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Commercieël

WAM&VanDuren heeft  brede kennis en ervaring op het gebied van de totstandkoming van gebouwen met een commerciële functie.

Vakantiepark De Twee Bruggen Winterswijk

Cultuur, sport & recreatie

Wij bewijzen onze toegevoegde waarde in de regievoering van het gehele project van begin tot eind.

Restauratie

Met vakkundige restauratie dragen wij bij aan het behoudt van monumenten met cultuurhistorische waarden.

Digitaal Bouwen

Digitaal bouwen

Door het toepassen van slimme technieken kunnen wij onze traditionele processen revolutioneren.

Circulariteit

WAM&VanDuren heeft grote aandacht voor duurzaamheid, circulair bouwen én de energietransitie.

Werkplaats WAM&VanDuren

Werkplaats

In onze eigen timmerwerkplaats kunnen onder andere maatwerk kozijnen en andere houten elementen geprefabriceerd kunnen worden.

Vastgoedmanagement

Naast de engineering en realisatie is WAM&VanDuren ook dé partij voor advies in exploitatie van uw vastgoed.

Vastgoedonderhoud

Dé vaste onderhoudspartner voor vele zakelijke dienstverleners, overheidsinstanties, onderwijs- en zorginstellingen, particulieren en VvE’s.

Allround Faciliterende
Bouwonderneming

Wij hebben alle competenties en bouwdisciplines in eigen huis voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Van het vervangen van een slot tot het bouwen van een vrijstaande woning, complete bedrijfshal, een woonzorgcomplex of een school. WAM&VanDuren Bouwgroep heeft een diverse klantenkring variërend van diverse gemeenten, Rijksvastgoedbedrijf afdeling Defensie, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, bedrijfsmatige sector en particuliere klanten.

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!