Woningbouw met het
beste resultaat voor u als opdrachtgever

WAM&VanDuren verdiept zich in de behoeftes en stelt de klant centraal. Wilt u nieuw bouwen en heeft u een speciale wensen met betrekking tot uitstraling, indeling of duurzaamheid van de woning? WAM&VanDuren luistert naar uw wensen en begeleidt u vanaf ontwerpfase tot aan oplevering bij belangrijke ontwerp-, interieur- en materiaalkeuzes. Wij stellen onze flexibel op en communiceren helder wanneer cruciale ontwerpbeslissingen genomen moeten worden. Samen met u creëren wij uw woning op maat welke voldoet aan uw wensen.

woningbouw met een
integrale aanpak

Onze werkwijze

Binnen WAM&VanDuren hebben wij een ruime en jarenlange ervaring in uiteenlopende woningbouwprojecten en bijzondere vrijstaande woningen en villa’s. Onze meerwaarde hierbij zit in de regievoering van het gehele proces, dus van eerste initiatief tot oplevering en nazorg.

Door vroegtijdig in dit proces onze kennis en ervaring in te brengen, vanaf de ontwerpfase, hebben wij volledige grip op de planning, het tijdig verkrijgen van benodigde gegevens en vergunningen, de technische en constructieve uitwerking en maakbaarheid en algehele kwaliteit van uw woning. Door het tijdig vergaren en afstemmen van de juiste gegevens, ontstaat een efficiënt proces.

Integrale aanpak

Gelijktijdig met het verwerken van uw wensen en het technisch uitwerken van uw woning, formeren zich op efficiënte wijze de documenten die benodigd zijn om de benodigde omgevingsvergunning verleend te krijgen.

In het kader van het installatieadvies, wordt samen met u gekeken naar het juiste installatieconcept voor de energieopwekking aan de hand van enkele varianten, waarmee u ook op gebeid van installaties en energieverbruik een gedegen en weloverwogen (lange termijn-) keuze maakt. Kortom: alle ingrediënten om tot een goed integraal technisch ontwerp en tot een omgevingsvergunning te komen!

Van schets
tot realisatie

Wij kunnen uw woning realiseren van schets tot realisatie. Indien gewenst bouwen wij de woning in een virtuele omgeving, alvorens de bouw daadwerklijk begint. Hierdoor krijgt de toekomstige bewoner de kans om zijn volledige woning te ervaren in Virtual Reality. Zie de video voor een impressie van het digitaal bouwen door WAM&VanDuren. Meer weten over de mogelijkheden?

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!