Vertrouwd met de werkwijze
in de zorgsector

WAM&VanDuren is een bekend gezicht voor opdrachtgevers uit de zorgsector voor het realiseren van nieuwbouw, verbouw en het uitvoeren van onderhoud. Wij zijn onder andere werkzaam voor ziekenhuizen, eerstelijnszorginstellingen en ouderenzorgorganisaties. Doordat het zorglandschap constant in beweging is, resulteert dit in veranderende wensen en eisen voor zorgvastgoed. Wij zijn ervan overtuigd dat, dankzij juiste ontwerpkeuzes en slimme inzet van technologie, vastgoed een belangrijke bijdrage levert aan het welbevinden van uw cliënten en patiënten.

Ontwerpen van zorgvastgoed
Waarborgen bedrijfsproces

Een betrokken partner

Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van zorgvastgoed is zeer complex. De constant veranderende wetgeving, nieuwe behandelmethodes, diversiteit aan patiënten en kwaliteitsverbetering leiden tot steeds veranderende prestatie-eisen voor zorgvastgoed.

Wij adviseren onze klanten bij diverse ontwerpvraagstukken en werken integraal samen met onze installatiepartners om gebouwen van de laatste technologische ontwikkelingen en duurzaamheidtoepassingen te voorzien.

Onzichtbaar belangrijk

Tijdens het nieuwbouwen, verbouwen en onderhouden waarborgen wij de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie. Onze vakmensen voelen zich samen met onze vaste partners, bij u te gast en zorgen dat het bedrijfsproces geen hinder ondervindt door duidelijke communicatie en werkafspraken.

Wij staan 24/7 voor u klaar en onze vakmensen zijn  “onzichtbaar belangrijk” bij het verhelpen van storingen en defecten. Met WAM&VanDuren als betrouwbare partner kunt u zich volledig richten op het bieden van aandacht en zorg voor uw patiënten.

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!