HSF Logistics Achterhoek WAM&VanDuren Bouwgroep

Uw partner in
bedrijfsmatige huisvesting

Voldoet uw bedrijfskantoor, bedrijfsgebouw of bedrijfshal niet meer aan de wensen van uw organisatie of huidige eisen? WAM&VanDuren adviseert u graag hoe een verbouwing of nieuwbouw van uw huisvesting kan bijdragen aan de ontwikkeling van uw organisatie. Met onze ruime kennis en ervaring, zijn wij de geschikte partner voor het ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw bedrijfsmatige huisvesting. Uiteraard steeds met het oog op uw mogelijk doorlopende bedrijfsvoering (going concern), specifieke wensen, duurzaamheid en verdere ambities!

functionaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid
staan centraal voor uw huisvesting

Huisvesting mee laten groeien met organisatie

Bij de uitwerking van uw bedrijfsmatige huisvesting staat functionaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid centraal. Uw bedrijfsmatige huisvesting dient optimaal bij te dragen aan uw bedrijfsproces en moet voldoende aanpassings- of uitbreidingsmogelijkheden bieden, om mee te groeien met uw organisatie.

Onze installatiepartner stemt het installatieconcept af op basis van uw gebruikswensen en uw duurzaamheidsdoelstellingen. Met deze integrale aanpak van ontwerpfase tot en met de beheerfase leveren wij een efficiënt en duurzaam gebouw, dat past bij uw gebruikswensen en het bedrijfsproces.

Betrouwbare partner voor onderhoud & management

Naast de engineering en realisatie is WAM&VanDuren ook dé partij voor advies in exploitatie van uw vastgoed. Door samen met de toekomstige gebouweigenaar én gebruikers al in een vroeg stadium de doorkijk te maken naar de exploitatie en het meerjarig onderhoud, draagt dit bij aan een bewuste investering en exploitatie van het gebouw.  Ook voor onderhoud staan wij 24/7 voor u klaar en zijn onze vakmensen  “onzichtbaar belangrijk” bij het verhelpen van storingen en defecten.

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!