Over wam&VANDUREN
Winterswijks familiebedrijf

WAM&VanDuren Bouwgroep is een Winterswijks familiebedrijf gericht op het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van vastgoed. WAM&VanDuren staat open voor vernieuwing, gaat voor een optimale duurzame samenwerking, delen kennis en willen opdrachtgevers en jonge en oudere werknemers binden en boeien. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Durf te vragen!

onze klanten staan centraal
iedereen onbezorgd laten wonen

Onze kernwaarden

WAM&VanDuren Bouwgroep wil iedereen onbezorgd laten wonen, werken en ontspannen door op een betrouwbare, flexibele, open en innovatieve wijze in Nederland klanten geheel te ontzorgen met op maat gesneden huisvestingsoplossingen, onderhouds- en karweidiensten. Door ons te verdiepen in de ander en de wereld om ons heen, én een dialoog aan te gaan waarbij wij partners uitdagen, wordt een optimale duurzame samenwerking gerealiseerd met een kwalitatief hoogwaardig en toonaangevend resultaat voor alle partijen.

De klant centraal

Bij WAM&VanDuren Bouwgroep staat de klant centraal. Met onze integrale aanpak van ontwerpfase tot en met beheerfase staat het gewenste eindresultaat van onze klanten centraal. onze co-makers, onderaannemers en leveranciers denken mee in het ontwerp, bouw en exploitatie van het gebouw.

Op basis van Total Cost of Ownership berekeningen (TCO) ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij het maken van product of ontwerpkeuzes. Met onze aanpak behalen wij het gewenst eindresultaat en voegen wij waarde toe aan elk project.

Innovatief &
transparant

Door het toepassen van slimme technieken kunnen wij onze traditionele processen revolutioneren. Er zijn verschillende technologische ontwikkelingen welke wij uitermate geschikt vinden om in te zetten tijdens onze projecten. Wij maken gebruik van uiterst gedreven projectteams welke de laatste technologieën integreren in het bouwproces. De kracht van WAM&VanDuren zit hem ook in de samenwerking tussen de technologie en de daadwerkelijke fysieke bouw.

Innovatie Bouwgroep Achterhoek Gelderland

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!