Streekziekenhuis
Koningin Beatrix

WAM&VanDuren Bouw is al ruim twintig jaar verantwoordelijk voor diverse nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk. Als betrokken onderhoudspartner investeren wij in een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij zijn betrokken, flexibel en zijn bekend met het werken in medische omgeving. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd in een going concern situatie, waarbij de veiligheid en gezondheid van patiënten, medewerkers en bezoekers van het SKB altijd voorop stond.

Constant
in beweging

Afgelopen jaren heeft het SKB Ziekenhuis een ware metamorfose ondergaan. Het ziekenhuis is voorzien van een nieuwe entreehal met restaurant voor bezoekers en patiënten. Diverse poli’s zijn gerenoveerd, verplaatst of middels nieuwbouw gerealiseerd. Tevens is de SEH, HAP en ambulancepost gerenoveerd en voorzien van een noodzakelijke uitbreiding. Naast deze projecten is WAM&VanDuren Zakelijk verantwoordelijk voor de kleine onderhoudswerkzaamheden zoals het aanpassen van kantoorruimtes, bergingen en pantryblokken en het storingsonderhoud.

Opdrachtgever Streekziekenhuis Beatrix Winterswijk
Contractvorm UAV-GC 2005
Oppervlakte ca. 12.500 m²
Jaar van uitvoering doorlopend

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten