/* G-4RZPD2R7JL */

Sterke merken
complementeren elkaar

De onderdelen WAM&VanDurenBouw, BINX Smartility, WAM&VanDuren Zakelijk, Restauratiebedrijf Ten Haken, Naobers Vastgoedonderhoud en Bouke Multidiensten binnen de groep zijn complementair aan elkaar, waarbij ieder onderdeel een specifieke klantgroep bedient. Hiermee zijn we flexibel, kunnen we snel schakelen en heeft de klant slechts één aanspreekpunt. Zo bieden wij een full-service oplossing en kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen.

De bouwgroep bestaat uit
de volgende merken

WAM&VANDUREN BOUW

WAM&VanDuren Bouw neemt de grote utiliteitsprojecten voor haar rekening. Het gaat hierbij niet alleen om nieuwbouw maar ook om renovatie- en transformatie werkzaamheden.

WAM&VANDUREN ZAKELIJK

WAM&VanDuren Zakelijk is gericht op renovatie, onderhoud en kleine verbouwingen speciaal voor ondernemingen waarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd moet blijven.

BINX SMARTILITY

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. BINX ontwerpt, realiseert én onderhoudt multifunctionele accommodaties en creëert innovatieve huisvesting in de utilitaire markt.

ERB TEN HAKEN

Restauratiebedrijf Ten Haken is al sinds 1885 een begrip in Winterswijk en neemt de restauratiewerkzaamheden voor haar rekening. ERB gecertificeerd en lid van Vakgroep Restauratie.

DE NAOBERS VASTGOEDONDERHOUD

Hét aanspreekpunt voor integraal onderhoud aan vastgoed in de Achterhoek. Gedreven en gepassioneerde vakmensen, zowel bouwkundig als installatie technisch, die van “anpakken” weten.

LBA ACHTERHOEK

LBA is een onafhankelijke speler op het terrein van Civiel, Geodesie, BRM, Scanning en Bouw. Met onze jarenlange ervaring beheersen onze vakmensen dan ook veel disciplines binnen dit vakgebied.

Unieke Achterhoekers
& MVO-beleid

Bij WAM&VanDuren Bouwgroep staat de mens centraal, in de breedste zin van het woord. De mens als klant, de mens als medewerker en de mens als collega. Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid om zicht te ontwikkelen. In november 2018 is WAM&VanDuren Bouwgroep in het zonnetje gezet vanwege het MVO-beleid en haar bijdrage als ambassadeur van Unieke Achterhoekers aan het werk.

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!