samen kijken naar
exploitatie en onderhoud

Naast de engineering en realisatie is WAM&VanDuren ook dé partij voor advies in exploitatie van uw vastgoed. Door samen met de toekomstige gebouweigenaar én gebruikers al in een vroeg stadium de doorkijk te maken naar de exploitatie en het meerjarig onderhoud, draagt dit bij aan een bewuste investering en exploitatie van het gebouw. Hierbij stellen wij een Total Cost of Ownership-berekeningen (TCO) op, waarin de investeringskosten voor realisatie, onderhoud, energieverbruik en schoonmaak voor een lange periode inzichtelijk worden gemaakt. WAM&VanDuren adviseert hierin en stelt de gebouweigenaar in de gelegenheid, bewuste keuzes te maken.

duurzame relaties
met onze opdrachtgevers

Vastgoedmanagement & huisvestingsmanagement

Onze vastgoedadviseurs richten zich specifiek op de exploitatie van vastgoed en naast het ondersteunen van projectteams binnen WAM&VanDuren adviseren zij ook gebouweigenaren op het gebied van vastgoedmanagement op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Mede hierom heeft WAM&VanDuren opdrachtgevers welke al vele jaren het gehele beheer van haar vastgoed uitbesteed aan WAM&vanDuren.

Door deze professionele dienstverlening waarbij WAM&VanDuren tevens de uitvoering van werkzaamheden kan verzorgen, ontstaan korte lijnen, een snelle uitvoering en is continuïteit in uw bedrijfsvoering gewaarborgd. Ook kan WAM&VanDuren u ondersteunen in het ontwikkelen of verbeteren van uw huisvestingstrategie, vastgoedmanagementorganisatie of procesmanagement.

Meerjarenonderhoudsplan & huisvestingsstrategie

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is een stuurmiddel om enerzijds de verwachte exploitatiekosten van uw vastgoed te kunnen bepalen, anderzijds om de kwaliteit van uw vastgoed op de door u gewenste kwaliteitsniveau te kunnen behouden en te monitoren middels conditiemetingen (NEN2767). Met als doel dat uw vastgoed voldoet aan uw kwaliteitseisen en huidige wet- en regelgeving, maar ook een juiste planning voor de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

Dit alles resulteert in een reductie van uw exploitatiekosten, verhoging van de kwaliteit en tevredenheid van uw gebruikers. Onze adviseurs kunnen u ook ondersteunen de kernwaarden van uw organisatie om te zetten in een huisvestingsstrategie.

Gehele levenscyclus
van uw vastgoed

WAM&VanDuren is breed georganiseerd waardoor we de gehele levenscyclus van uw vastgoed kunnen bedienen van ontwerp tot en met exploitatie van vastgoed. Met behulp van een op maat gemaakt onderhoudsplan draagt WAM&VanDuren bij aan de reductie van storingen, het verlagen van onderhoudskosten en borging van kwaliteit van uw vastgoed. Het doel hiervan is om de u zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’ en full-service te kunnen bieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!