BIM - Bouwen Integraal Maken WAM en Van Duren Winterswijk Achterhoek

BIM: Bouwen
integraal maken

WAM&VanDuren staat voor innovatie. Door het toepassen van slimme technieken kunnen wij onze traditionele processen revolutioneren. Er zijn verschillende technologische ontwikkelingen welke wij uitermate geschikt vinden om in te zetten tijdens onze projecten. De technieken die wij van belang vinden zijn onder andere 3d scans met drones, robotica, 3d printing, VR impressions en big data. Dit alles samen valt bij ons onder de noemer van BIM, Bouwen Integraal Maken. 

het meest integrale
bouwbedrijf van Nederland worden

Digitaal bouwen als basis

Wij zien digitaal bouwen als de basis en leidend voor onze primaire samenwerkingsprocessen en de methode om informatie van verschillende partijen met eigen informatiebehoefte te integreren in één integraal datamodel. Om kwalitatief hoogstaande output te genereren werken wij met samenhangende en afgestemde datamodellen.

Omdat wij de afstemming met onze partners gemeenschappelijk aanpakken, kunnen wij de integrale kwaliteit van onze projecten waarborgen. Het resultaat? Een afgestemd integraal gebouw. Dit samen noemen wij Bouwen Integraal Maken, omdat wij het meeste integrale bouwbedrijf van Nederland willen zijn.

Artist Impression Digitaal Bouwen WAM&VanDUren
Datamodel Digitaal Bouwen WAM&VanDUren

Automatisering van het proces

Wij automatiseren onze processen direct van af het eerste klantencontact, zo kunnen wij de beste structuur bieden voor onze projecten. Daarnaast vinden wij dat kennis moet doorgegeven kunnen worden op basis van onze eigen kennismodellen en producten.

Echter zijn wij van mening dat deze producten enkel evolutionair kunnen ontstaan.  Zodoende blijven wij constant ontwikkelen en experimenteren, om het best mogelijke resultaat te behalen.

Samenwerking technologie
& uitvoering bouw

De kracht van WAM&VanDuren zit hem ook in de samenwerking tussen de technologie en de daadwerkelijke fysieke bouw. Wij maken namelijk gebruik van uiterst gedreven projectteams welke de laatste technologieën integreren in het bouwproces. Dankzij ons integrale datamodel kunnen onze engineers het volledige ontwerp tot in detail modelleren en uitwerken, alvorens de bouw daadwerkelijk is begonnen. Hierdoor krijgt de opdrachtgever zeer tijdig de kans om zijn project te ervaren in onder andere Virtual Reality. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen?

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!