Beheer & Onderhoud WAM&VanDuren

Uw vaste
Onderhoudspartner

WAM&VanDuren is de vaste onderhoudspartner voor vele zakelijke dienstverleners, overheidsinstanties, onderwijs- en zorginstellingen, particulieren en VvE’s (Vereniging van Eigenaren). Met onze open en transparante werkwijze verzorgen wij niet alleen verbouwingen, transformaties en verduurzaming van vastgoed, maar ook het 24/7 herstellen van storingen en uitvoeren van planmatige onderhoudswerkzaamheden, zonder dat uw bedrijfsproces hier hinder van ondervindt. Onze vakmensen voelen zich, samen met onze vaste partners, bij u te gast in uw ‘going concern’ omgeving.

duurzame relaties
met onze opdrachtgevers

Kracht van ons proces

De kracht van onze dienstverlening zit in een gestroomlijnd en gedigitaliseerd werkproces. Wij verwerken jaarlijks maar liefst 20.000 serviceorders binnen de gehele onderhoudsbranche. Onze opdrachtgevers kunnen 24/7 real-time meekijken in de status van opdrachten.

Zij zijn daardoor volledig “in control”. Hiermee dragen wij bij aan een efficiënter inzet van uw vastgoedportefeuille en uiteraard een betere dienstverlening voor de eindgebruikers.

Prestatiecontract

Met een prestatiecontract leggen wij dé basis voor een duurzame relatie. Communicatieafspraken, looptijd, opvolgtijden en conditieniveaus zijn kritische prestatie indicatoren (KPI’s) , welke wij in samenspraak vastleggen.

Uw vaste klantbegeleider zorgt voor het contractbeheer, communicatie en de aansturing van het gehele beheers- en onderhoudsproces. Prestaties maken wij meetbaar middels rapportages welke wij periodiek bespreken met onze opdrachtgevers.

Gehele levenscyclus
van uw vastgoed

WAM&VanDuren is breed georganiseerd waardoor we de gehele levenscyclus van uw vastgoed kunnen bedienen van ontwerp tot en met exploitatie van vastgoed. Met behulp van een op maat gemaakt onderhoudsplan draagt WAM&VanDuren bij aan de reductie van storingen, het verlagen van onderhoudskosten en borging van kwaliteit van uw vastgoed. Het doel hiervan is om de u zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’ en full-service te kunnen bieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!