Bouwpartner met visie op
kwaliteit in onderwijssector

De onderwijssector is constant in beweging door verder decentralisatie, veranderende leerlingaantallen, nieuwe onderwijsmethodiek en wijzigingen in wetgeving. Hierdoor voldoet een groot deel van het bestaande onderwijsvastgoed niet meer aan de huidige kwaliteitseisen. Bij de nieuwbouw en renovatie van onderwijsvastgoed spelen de criteria van Frisse Scholen energie, lucht, temperatuur, licht en geluid en de duurzaamheidsambitie naar BENG of NOM een veel grotere rol.

Wensen vertalen naar
concrete prestatie-eisen

Adviseren & ondersteunen onderwijsgebouw

Wij verdiepen ons in de klantwens en vertalen deze naar concrete prestatie-eisen. uw prestatie-eisen vormen de basis voor de uitwerking van uw onderwijsgebouw, waarbij wij opdrachtgevers adviseren op het gebied van materiaalgebruik, bouwsystematiek en duurzame installatieconcepten.

Wij nemen u als klant mee in het ontwerp-, en bouwproces en bieden ter ondersteuning de mogelijkheid aan om haar gebouw in 3D te beleven middels onze virtual reality tour. Onze klanten hebben hierdoor tijdens de ontwerpfase al een volledig beeld bij het gebouw en tijdig inzicht in gebouwprestaties en toekomstige exploitatielasten.

Kwaliteitsverbetering Onderwijsvastgoed

WAM&VanDuren heeft jarenlange ervaring in het nieuwbouwen, verbouwen en onderhouden van onderwijsgebouwen. Als Erkend Leerbedrijf bieden wij onze stagiairs, afstudeerders en werknemers veel ruimte om zich verder te ontwikkelen tijdens hun loopbaan en op persoonlijk vlak. Wij dragen daarom graag ons steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van het onderwijsvastgoed in Nederland. Naast de engineering en realisatie is WAM&VanDuren ook dé partij voor advies in exploitatie en onderhoud van uw vastgoed.

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!