De Twee Bruggen Winterswijk Camping Zwembad

Zwembadgebouw
de twee bruggen

Het zwembadgebouw maakt onderdeel uit van de luxueuze 5-sterren vakantiepark de Twee Bruggen in Winterswijk Miste. Het vernieuwde zwempark is zowel binnen als buiten voorzien van een zwembad, kinderbad en diverse glijbanen. Tevens is er ruimte om heerlijk te ontspannen in het sauna en wellness gedeelte, een hapje te eten in de foodcorner en ruimte voor de sportievelingen in de fitnessruimte. Onder het naastgelegen buitenterras is een pomp en reservoirkelder aangelegd.

Optimale klantbeleving
3D-Model & Animatievideo

Samen met opdrachtgever, installateur en zwembad- en glijbaanspecialist is het ontwerp in bouwteam uitgewerkt. Voor een optimale klantbeleving hebben wij het ontwerp uitgewerkt in een integraal 3D-model waardoor de klant een beter beeld kreeg bij het eindresultaat en daardoor tijdig wijzigingen kon doorvoeren. Ook hebben wij speciaal voor onze klant een animatievideo voor de website van vakantiepart de Twee Bruggen gemaakt. De animatievideo heeft bijgedragen aan een flinke toename aan boekingen al voordat het nieuwe zwembadgebouw is opgeleverd.

Opdrachtgever De Twee Bruggen
Contractvorm Bouwteam (UAV)
Oppervlakte 1200 m²
Jaar van uitvoering 2018

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten