/* G-4RZPD2R7JL */
Entree Deltion Gebouw Blauw Zwolle WAM&VanDuren

DELTION COLLEGE
Gebouw blauw

Met de renovatie van gebouw blauw kan opdrachtgever over twee geheel vernieuwde verdiepingen beschikken voor haar MBO leerlingen niveau 1 en 2. De renovatie betroffen het volledig herinrichten en voorzien van installaties van de eerste twee, volledig gestripte, bouwlagen met een afmeting van 1.500 m2 BVO per bouwlaag van een vierlaags gebouw op de Campus. Op de begane grond is een geheel nieuwe entree gerealiseerd. Op beide etages zijn verder een aula, personeelsruimte, leslokalen, praktijklokalen, computerlokalen en toiletgroepen gerealiseerd.

Going-Concern
steile planning

De verbouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl het onderwijs in bovenliggende twee bouwlagen gewoon doorging. Vooraf zijn in de uitvoeringsplanning gedetailleerd alle overlast veroorzakende werkzaamheden ingepland en voorzien van een beheersmaatregel, welke in nauw overleg met Deltion College zijn uitgevoerd. Zodoende is er ten eigen entree gerealiseerd voor het uitvoerend personeel, zijn diverse afzettingen/stofschotten geplaatst, zijnde werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd en is er een omgevingsmanager aangesteld.

Opdrachtgever Deltion College
Contractvorm UAV 2012
Oppervlakte dak 3.000 m²
Jaar van uitvoering 2015

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten