/* G-4RZPD2R7JL */

Elinor Ostromgebouw
Radboud Universiteit Nijmegen

Het Elinor Ostrom gebouw is een multifunctioneel onderwijsgebouw maakt onderdeel uit van de campus van de Radboud Universiteit. Het Elinor Ostrom gebouw biedt ruimte aan diverse onderwijs gerelateerde functies zoals collegezalen, studielandschappen, werkplekken voor medewerkers en een lab voor wetenschappelijke experimenten. Het project maakt onderdeel uit van een serie projecten op het universiteitsterrein. 

gefaseerde uitvoering
uitgebreid schuifplan

Tijdens de uitbreiding en verbouwing bleef het onderwijspand in gebruik waardoor er gekozen is voor een gefaseerde uitvoering met een uitgebreid schuifplan. In de eerste fase is gestart met de uitbreiding van het bestaande onderwijsgebouw met een omvang van 5.300m². Aansluitend hebben wij in de tweede fase de verbouwing van het bestaande pand ,met een omvang van 13.000m², gerealiseerd.  Er waren diverse bijzonderheden binnen dit project. Het aansluiten van de nieuwbouw op de bestaande constructie van het doorfunctionerende onderwijsgebouw maakte onderdeel uit van de complexe opgave. Aandachtspunt was het waarborgen van het datacentrum aangrenzende aan de nieuwbouw welke als basis dient voor de gehele ICT-infrastructuur van de universiteitscampus. 

Opdrachtgever Radboud Universiteit
Contractvorm Traditioneel UAV 2012
Ontwerp AAI Architecten
Oppervlakte Nieuwbouw 5.300m²
Oppervlakte Verbouw  13.000m²
Oplevering 2017

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten