Biobased
The Exploded View

WAM&VanDuren heeft als bedrijf zijnde grote aandacht voor duurzaamheid, circulair bouwen én de energietransitie. Dit brengen wij in de praktijk in onze uiteenlopende projecten. Daarbij zijn we medeverantwoordelijk geweest voor de realisatie van The Exploded View. Dit iconische bouwwerk, dat te zien was op de dutch design week en Floriade Expo 2022, bestaat uit een 100 tal-biobased materialen, (re)montabele bouwmethode en verhalen over de duurzame leefomgeving. Door dit praktijkvoorbeeld is te zien en ervaren dat er veel op schaal, betaalbaar en behapbaar kan.

Een biobased &
remontabel project

Biobased bouwen is goed terug te zijn in ons remontabele project The Exploded View. Zo hebben we een nieuwe kijk op de realisatie van bouwen; het uit elkaar halen en ontleden van eindeloze toepassingen om ze vervolgens weer op te bouwen met circulaire methoden en biobased materialen. Bouwen met grondstoffen van plantaardige oorsprong zorgt namelijk voor een enorme vermindering van de CO2-uitstoot en is dus zeker milieubewust.

Bijzonderheden > 100 verschillende materialen
Uitvoering 2022
Was te zien op Dutch Design Week & Floriade

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten