Groepsaccomodatie Aalten Bredevoort Buitenaanzicht

Nieuwbouw
groepsaccommodatie

In opdracht van een particuliere opdrachtgever hebben wij een vrijstaande groepsaccommodatie in het bosrijke buitengebied van Aalten / Bredevoort gerealiseerdIn samenwerking met architect Egbert Ketelaar is een moderne accommodatie, met veel natuurlijk lichtinval gecreëerd in combinatie met een natuurlijke uitstraling door de houten constructie elementen.  

Virtual Reality
Van schets naar ontwerp

In een bouwteamsamenwerking hebben wij samen met opdrachtgever, architect en betrokken adviseurs het Schets Ontwerp uitgewerkt naar een Definitief Ontwerp. Het ontwerp is volledig uitgewerkt in een integraal 3D-model. Via Virtual Reality sessies hebben wij opdrachtgever letterlijk meegenomen in het ontwerp en de groepsaccommodatie digitaal laten beleven. De groepsaccommodatie beschikt over een toekomstbestendig ontwerp. Het constructieve ontwerp en gebouwindeling maakt het gebouw geschikt voor een toekomstige functiewijziging, zoals een splitsing naar twee aparte woningen.    

Opdrachtgever Particuliere opdrachtgever
Contractvorm Bouwteam (UAV 2012)
Ontwerp Egbert Ketelaar
Oppervlakte ca. 540m²
Oplevering mei 2020
Eikenhout eigen bos groepsaccomodatie

eiken
uit eigen bos

De realisatie van de groepsaccommodatie is uitgevoerd door het vaste uitvoeringsteam dat diverse projecten voor deze opdrachtgever naar tevredenheid hebben afgerond. Door te werken met ‘zakelijk’ bekende gezichten ontstaat een band/klik met opdrachtgever, wat uiteindelijk zorgt voor een prettige werksfeer en rust op de bouw. Opdrachtgever heeft zelf ook een belangrijke bijdrage geleverd door de eiken gebinten gevels, het eiken t.b.v. de overkapping, dakbeschot en eiken beplating zelf te leveren, gewonnen uit eigen bos.  

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten