/* G-4RZPD2R7JL */

Beheer & Onderhoud
Vestigingen Liberein

WAM&VanDuren en installateur Klein Poelhuis zijn sinds 2015 de onderhoudspartner voor Liberein. Het onderhoud vind plaats op locatie Korteland, de Eschpoort en Florapark in Enschede en Ariënshuis in Glanerbrug met een totale omvang van 60.000 BVO. De zorglocaties betreffen de woonvarianten verzorgingshuis, verpleeghuis en zelfstandig wonen.

Duurzame
onderhoudspartner

WAM&VanDuren  is verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud conform een prestatiecontract, waarbij wij periodiek zelf aan dienen te tonen conform NEN 2767 conditiemeten dat wij voldoen aan de minimale criteria en deze verwerken in het MeerJarenOnderhoudsplan (MJOP).  Wij zijn verantwoordelijk voor 24/7 storingsonderhoud binnen vastgestelde opvolgtijden en voeren planmatige onderhoudswerkzaamheden aan interieur en exterieur conform het jaarlijkse MJOP uit. Alle werkzaamheden worden going-concern uitgevoerd waarbij de bedrijfszekerheid en veiligheid van de bewoners gewaarborgd blijven.

Opdrachtgever Liberein
Contractvorm Prestatieovereenkomst
Oppervlakte ca. 60.000 m2
Jaar van uitvoering 2015 – heden

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten