Thuus
permanent wonen op flexibele grond

Met onze verplaatsbare circulaire betaalbare Thuus pakken we de woningnood aan door gebruik te maken van tijdelijk beschikbare locaties. Thuus staat gelijk aan expressie en persoonlijkheid. Voldoet aan de nieuwste BENG-eisen en het permanente bouwbesluit, maar dan volledig verplaatsbaar!

Modulair
en circulair

Thuus is een verplaatsbare, circulaire en betaalbare woning. Op locaties die tijdelijk niet gebruikt worden, worden Thuuskes ingezet om mensen die snel een huis zoeken een plek te geven; permanent wonen op flexibele grond. Een mooie oplossing voor de huidige, krappe woningmarkt.

We maken gebruik van efficiënte file-to-factory processen en volledige digitale (CNC) productie om een betaalbare en aanpasbare oplossing te bieden. Met gebruik van zoveel mogelijk biobased materialen, zoals hout, stoot de Thuus tijdens productie geen CO2 uit – maar slaan dat op! De volledige remontabele detaillering garandeert aanpasbaarheid en volledige circulariteit.

Plaatsing
WVD Huuskes

Over de plaatsing van de Thuus kunnen we kort zijn: hijsen, neerzetten, aansluiten en klaar! En met hetzelfde gemak kan de Thuus over een aantal jaren worden verplaatst om elders te voorzien in hoogwaardige huivesting. Permanente kwaliteit op tijdelijke grond.

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten