/* G-4RZPD2R7JL */
HSF Logistics Achterhoek WAM&VanDuren Bouwgroep

GECONDTIONEERDE
OP- EN OVERSLAGHAL

WAM&VanDuren heeft de nieuwbouw van een geconditioneerde op- en overslaghal als uitbreiding voor het distributiecentrum (DC) op het terrein van HSF Winterswijk mogen realiseren. De nieuwbouw heeft duurzaam plaatsgevonden volgens de Breeam-NL richtlijnen (Breeam is een keurmerk voor duurzame vastgoedobjecten), waarbij werd gestreefd om de hoogste duurzaamheidsprestatie “Outstanding” te behalen.

Inhoud
opdracht

De uitbreiding is opgebouwd uit een prefab betoncasco met een TT-plaat en breedplaat als verdiepingsvloere, een stalen dakconstructie geplaatst op een paal-/betonfundatie en een in het werk gestorte begane grondvloer. De buitenschil van het gebouw wordt voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen en 10 stuks laad-/losdocs.In het gebouw zullen door HSF naast ook orderpick- en VAL- activiteiten plaatsvinden. Hiervoor zijn in de hal hangbanensysteem en palletstellingen aangebracht. Omdat in het gebouw gewerkt gaat worden met consumptievlees dient het gebouw ook nog te voldoen aan de gestelde eisen m.b.t. de HACCP en vanuit de europese wetgeving van voedselveiligheid.

Opdrachtgever Wintrans Holding BV, Winterswijk
BREEAM adviseur Adamasgroep Arnhem
Oppervlakte ca. 2000 m2
Contractvorm UAV 2012
Ontwerp Bessels architecten & ingenieurs B.V.
Jaar van uitvoering 2018

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten