Onze merken

WAM&VanDurenBouwgroep is een regionale, innovatieve en allround faciliterende bouwonderneming. Door het toepassen van nieuwe technieken en middelen kan WAM&VanDuren een meerwaarde creëren voor de bestaande en nieuw te bouwen vastgoed en haar omgeving. WAM&VanDuren kenmerkt zich door haar diensten te combineren met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen om zodoende te voldoen aan de huidige maatstaven, waarbij de kwaliteit, de mens en de klant altijd centraal staan.

WAM&VanDuren is breed georganiseerd waardoor we de gehele levenscyclus van uw vastgoed kunnen bedienen van ontwerp tot en met beheer en onderhoud. Doordat alle expertises binnen één onderneming zijn ondergebracht kan er snel geschakeld worden en heeft u tijdens het gehele traject maar met één contactpersoon te maken. Tevens wordt hiermee kosten en tijd bespaard. Het doel hiervan is om de u zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’ en full-service te kunnen bieden.

WAM&VanDurenBouwgroep bestaat uit de volgende bedrijfsunits:

WAM&VanDurenBouw
WAM&VanDurenBouw neemt de bouw van grote utiliteitsprojecten voor haar rekening zoals woningen, kantoren, appartementencomplexen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Het gaat hierbij niet alleen om nieuwbouw maar ook om renovatie- en transformatie werkzaamheden.

BINX
BINX Smartility ontwerpt, realiseert én onderhoudt multifunctionele accommodaties en creëert innovatieve huisvesting in de utilitaire markt. BINX realiseert niet alleen een gebouw, maar tastbare prestaties die gedurende een vastgestelde looptijd gegarandeerd en aantoonbaar zijn. Oftewel dóen waarvoor ze ontwikkeld zijn. BINX dát werkt! Klik hier voor de corporate story van BINX. BINX heette voorheen WvD & WSi BV.

WAM&VanDurenZakelijk

WAM&VanDurenZakelijk is gericht op renovatie, onderhoud en kleine verbouwingen speciaal voor ondernemingen waarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd moet blijven.

Restauratiebedrijf Ten Haken
Restauratiebedrijf Ten Haken neemt alle restauratiewerkzaamheden voor haar rekening. Of het nu gaat om monumenten, boerderijen of een vervallen textielfabriek, ze hebben elk hun unieke bouwstijl. Dit vakmanschap en werkproces welke hiervoor benodigd is, is vastgelegd in ons ERB certificaat en zijn we tevens lid van de Vakgroep Restauratie. www.tenhaken.nl

De Naobers
De Naobers is hét aanspreekpunt voor integraal onderhoud aan vastgoed in de Achterhoek. Wij werken enkel met gedreven en gepassioneerde vakmensen, zowel bouwkundig als installatie technisch, die van “anpakken” weten. www.denaobers.com

Bouke Knappt het op!
Bouke is dé klusjesman voor de particulier in de Achterhoek. Bouke pakt allerlei klusjes voor u aan, maar helpt u ook graag bij een complete badkamerverbouwing of een nieuwe dakkapel.
Of u nu een allround vakman, installateur of schilder nodig heeft, wij hebben alles in huis om uw klus te klaren! Daarnaast geven wij advies op het gebied van veilig wonen (zowel brand- als inbraakbeveiliging) en tips over onderhoud aan uw woning. www.bouke.info