05 Verbouw Philips Winterswijk

In opdracht van Philips voeren wij de complete renovatie van het kantoor van Philips Lighting voor de vestiging Winterswijk uit.

De renovatie bestaat uit het geheel strippen van de ruimte en de indeling omvormen tot kantoor voor 50 personen inclusief nieuwe spreek- en presentatieruimten. Allen wanden, vloeren en plafonds worden vervangen. Daarnaast zal de bestaande luchtbehandelingsinstallatie vervangen worden en zullen de elektrische installaties en data aangepast worden voor de nieuwe situatie. Ook de vloerbedekking en lamellen voor de ramen zijn door ons geleverd. Om het geheel helemaal af te maken zijn ook alle wanden, kozijnen en deuren opnieuw in de verf en lak gezet.

Om de overlast tot een minimum te beperken is er een extern laad- / toegangstoren gebouwd zodat het bouwpersoneel niet via de reguliere trappenhuizen naar binnen hoeven te lopen. Dat resulteert in schoner, veiliger en sneller aan- en afvoer van materiaal. Philips hanteert een hoge mate van veiligheid en heeft daardoor veel beveiligingsmaatregelen. Om deze voor een ieder goed te communiceren hebben er vooraf diverse ‘veiligheidsoverleg” momenten plaatsgevonden.

Met de Arbo functionaris zijn alle aspecten en (interne) vergunningen die van toepassing zijn op dit werk uitvoerig besproken en vastgelegd.

De werkzaamheden zullen conform afspraak op 15 juli a.s. gereed zijn.

Klik hier voor het bericht ‘start verbouw kantoren Philips te Winterswijk’

Klik hier voor het bericht ‘Verbouw kantoren Philips verloopt voorspoedig!’