Het Spinsel_2
Te midden van het prachtige, weidse coulisselandschap aan de rand van Winterswijk ontspruit Het Spinsel: een eigentijds nieuwbouwproject waarbij rekening wordt gehouden met jouw individuele woonwensen. Ben je op zoek naar een duurzame, onderhoudsarme starterswoning in een groene omgeving? Of naar een energiezuinige doorstroomwoning met veel vrijheid? Of kies je juist voor de ruimte van een twee onder één kap woning?
Het Spinsel biedt je naast lage woonlasten en degelijke bouw volop mogelijkheden aan wat je wenst.
Hier willen wij graag jouw woonwens werkelijkheid laten worden. Dat kan niet anders dan aan jou te vragen: wat wil jij? Wij dagen je uit om je ideeën onder woorden te brengen. Onder inspiratie kun je alvast wat ideeën opdoen. Vind je het lastig je spinsels onder woorden te brengen, vul dan de vragenlijst in op www.hetspinsel.nl.
Het project voeren we uit middels de LEAN-methode, waarbij de werkprocessen zo ingericht worden dat alle handelingen ook werkelijk waarde toevoegen zonder verlies van uren of werkzaamheden, kunnen we de doorlooptijden van de bouw aanzienlijk verkorten. Zodoende kunnen we voor de kerst van dit jaar de eerste woningen al casco gereed hebben, mits we geen onwerkbare dagen hebben door bijvoorbeeld vorst en sneeuw. Naar verwachting worden in januari 2014 de eerste woningen opgeleverd!
Planning:
Week 43: bg grond vloer (start bouw)
Week 44: optrekken wanden + 1e verdiepingsvloer
Week 45: optrekken wanden + 2e verdiepingsvloer
Week 46: kapconstructie (hoogste punt)
Week 47: Isoleren en metselwerk
Week 48: pannen hangen en kozijnen plaatsen (wind- en waterdicht)
Week 49: Stucwerk
Week 50: installatiewerk, timmerwerk en tegelwerk
Week 51: afmonteren sanitair en schilderwerk
Week 52: Oplevering
Kijk voor alle woningtypes en prijzen op www.hetspinsel.nl