Nieuwbouw morgenzonweg1

WAM&VanDuren is in oktober 2015 voor drie particulieren gestart met de bouw van een vrijstaande woning en een 2^1 kapwoning op plan Morgenzon te Winterswijk. Wij hebben het volledige traject van schetsontwerp tot en met Uitvoeringsgerede stukken (Definitief Ontwerp) uitgewerkt. Ook hebben we de aanvraag van de omgevingsvergunning volledig verzorgd.

Het vrijstaande woonhuis wordt voorzien van een geïsoleerde berging, carport en erker met een balkon. De woning wordt fraai vormgegeven met betonnen spekbanden en gemetselde rollagen rondom de woning. De zeer ruime dubbele woningen er tegenover worden ook voorzien van een geïsoleerde berging en mooie brede aaneengesloten erkers. De grote getimmerde overstekken zullen kenmerkend worden bij deze woningen. Het metselwerk zal bij alle woningen in een rood genuanceerde steen worden uitgevoerd, de dakpannen in antraciet, goottimmerwerk en de kozijnen worden wit.

De woningen voldoen aan de nieuwste bouwbesluiteisen en worden voorzien van zonnepanelen om de EnergiePrestatieCoëfficiënt (EPC) te kunnen behalen van 0,4. Naar verwachting zullen de woningen eind februari 2016 opgeleverd worden.

Klik hier voor het nieuwsbericht “2^1 kapwoning Plan Morgenzon opgeleverd! – 2”
Klik hier voor het nieuwsbericht “
2^1 kapwoning Plan Morgenzon opgeleverd!”

Klik hier voor het nieuwsbericht “Vrijstaande woning Plan Morgenzon opgeleverd!”

Klik hier voor het nieuwsbericht “Start bouw Morgenzonweg”

Nieuwbouw morgenzonweg1 Nieuwbouw morgenzonweg