Oplevering woning Winterswijk 01

Aan de westzijde van Winterswijk in een bosrijk gebied hebben wij luxe vrijstaande woning gebouwd. De ruime woning kenmerkt zich door het bijzondere materiaal gebruik en ruime overstek. Hierdoor krijgt de woning een eigentijdse uitstraling. Het ontwerp van de woning was gericht op energie zuinigheid en het toepassen van onderhoudsarme materialen.

De woning bestaat uit een riante woonkamer met leefkeuken voorzien van grote raampartijen. Aan de achterzijde van de woning is een ruim opgezet terras aangelegd met daarboven een overkapping. De bovenverdieping beschikt over ruime slaakkamers en een badkamer. De woning is voorzien van een warmtepomp installatie en een uitgebreid elektrasysteem.

Aansluitend aan de woning is een bijgebouw met daarin een berging en kantoor gerealiseerd. De sectionaaldeur is bekleed met hetzelfde materiaal als de gevelbekleding. Op deze wijze ontstaat er een egaal en rustig aanzicht.

De woning is naar tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd en gezien het resultaat mogen we spreken van een geslaagde uitvoering.

Klik hier voor het nieuwsbericht ‘Oplevering vrijstaande woning te Winterswijk’
Klik hier voor het nieuwsbericht ‘Start bouw vrijstaande woning in Winterswijk’

 

Opdrachtgever Particuliere opdrachtgever
Architect RTS Bouwassist BV
Installateur Kruisselbrink Installaties
Oplevering september 2014