01 UW Werkbedrijf Utrecht (klein)

In opdracht van UW Werkbedrijf zal WvD & WSi BV (WAM&VanDurenBouw en WSi techniek Projecten) de ingrijpende renovatie en uitbreiding van het bestaande pand van UW aan de Niels Bohrweg in Utrecht uitvoeren. De opdracht is verkregen middels een aanbestedingsprocedure waarbij wij als Meest Economisch Inschrijver (EMVI) zijn verkozen.

UW wil hiermee de verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering onder brengen in één centraal gelegen pand aan de Niels Bohrweg 121 te Utrecht. De werkzaamheden zullen bestaan uit de realisatie van een nieuwe verdieping op het bestaande pand en groot onderhoud.

De nieuwe verdieping zal boven de bestaande hoofdentree en kantoorruimten uitgevoerd worden. Het groot onderhoud zal bestaan uit het vervangen en opwaarderen van de klimaatinstallaties, riolering, buitenkozijnen, dakbedekking en sanitair. Tevens is het plan om de binnentuin te overkappen, waardoor een atrium ontstaat. Tijdens de realisatie van het project moet het inpandige proces gehandhaafd blijven, waarbij de verstoring van de werkomgeving minimaal dient te blijven.

Nieuwsberichten:
Werkzaamheden UW verlopen goed!
Start bouw UW
Onthulling bouwbord
Sloopwerkzaamheden gereed

Opdrachtgever: UW Werkbedrijf
Projectmanagement: Perfect Bouwbegeleiding
Engineer & Build: WvD & WSi BV
Oplevering: december 2016