2

WAM&VanDuren Zakelijk mag de komende tijd meerdere mooie projecten gaan oppakken voor Liberein (voorheen Ariens Zorgpalet).

Huiskamers

Op maar liefst 4 verdieping gaan onze vakmannen bezig met het opnieuw indelen van de huiskamers inclusief het plaatsen van keukens. Daarnaast zullen spreekkamers en kantoren worden verplaatst. Hierbij is een belangrijke taak, om naast natuurlijk woongenoten voor de bewoners, te investeren in brandbescherming. Een mooi project waarbij planning en ‘going concern’  werken centraal staat. Going concern betekend dat we daar aan het werk zijn, zonder het dagelijks leven van de bewoners ingrijpend te veranderen.

H-Vleugel

Liberein heeft besloten om H-vleugel te gaan slopen. Wel blijft de hoge gevel (6de verdieping) en een gedeelte van de begane grond behouden. Dit gedeelte mag WAM&VanDuren Zakelijk gaan voorzien van nieuwe kozijnen, buitengevel isolatie, een nieuwe indeling en er wordt een nieuwe vluchtroute aangebracht voor bedledige bewoners.

Kozijnen en trappenhuis

Uit het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) dat WAM&VanDuren Zakelijk heeft gemaakt is gebleken dat de kozijnen (ruim 300 m2) aan vervanging toe zijn. WAM&VanDuren verzorgt bij dit project ook het communicatie naar de bewonerscommissie, Estinea en de gemeente, hierdoor wordt de opdrachtgever volledig ontzorgt. Daarnaast zullen alle kozijnen gemaakt worden door onze eigen timmerwerkplaats, waardoor we zeker zijn van hoge kwaliteit.

Verbouwing verpleeg afdeling Estrade

Na de zomervakantie gaat WAM&VanDuren Zakelijk bezig met het verbouwen van de verpleegafdeling Estrade. Deze afdeling bestaat uit 12 appartementen, een huiskamer en balkons. Het leuke van dit project is dat WAM&VanDuren van ontwerp tot realisatie betrokken is bij dit project, hierdoor wordt de opdrachtgever is alle fases ontzorgt.

Advies- en onderhoudspartner

Naast de bovenstaande projecten is WAM&VanDuren de adviespartner voor Liberein als het gaat om bouwkundige zaken. Aan de andere kant zijn we ook de onderhoudspartner voor het oppakken van klussen. Op deze samenwerking zijn we dus hartstikke trots!

Als klap op de vuurpijl rijdt de medische dienst van Liberein sinds een maand met het logo van WAM&VanDuren Zakelijk op de motorkap!