Openhuis

WAM&VanDuren stelt dit jaar twee projecten open voor publiek tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 5 oktober 2013. Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur beide projecten zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

WAM&VanDuren stelt dit jaar 2 projecten open:

* De Brewinc Sheds te Doetinchem

Speciaal voor de gelegenheid is er een modelwoning ingericht, waarbij de woning volledig is afgewerkt inclusief meubilair. Hierdoor krijgt u een nog betere woonbeleving. Wij willen iedereen uitnodigingen om dit bijzondere project in het hartje van Doetinchem te komen bezichtigen!

Waar: Kommedwarssteeg 65 in Doetinchem

Direct achter het Cultuurcluster ’t Brewinc

plattegrond brewinc sheds    plattegrond het spinsel

Klik hier voor de Plattegrond van De Brewinc Sheds

Voor meer informatie over de Brewinc Sheds klik hier.

* Nieuwbouwproject Het Spinsel te Winterswijk

Te midden van het prachtige, weidse coulisselandschap aan de rand van Winterswijk ontspruit Het Spinsel: een eigentijds nieuwbouwproject waarbij rekening wordt gehouden met jouw individuele woonwensen. Ben je op zoek naar een duurzame, onderhoudsarme starterswoning in een groene omgeving? Of naar een energiezuinige doorstroomwoning met veel vrijheid? Of kies je juist voor de ruimte van een twee onder één kap woning? Kom tijdens de NVM Open Huizen Dag langs op de bouwlocatie en bekijk de plek waar uw toekomstige woning gerealiseerd kan worden!

Waar: Op de hoek van de Vredenseweg / Jachthuisweg

Nabij De Bataafse Molen

Klik hier voor de Plattegrond van Het Spinsel

Voor meer informatie over Het Spinsel klik hier.

Kom zaterdag 5 oktober 2013 van 11.00 – 15.00 uur een kijkje nemen tijdens de NVM Open Huizen Dag.

VRIJE INLOOP, ZONDER AFSPRAAK!

Tot ziens op 5 oktober!