1_Gemeentehuis_Zevenaar

In opdracht van de gemeente Zevenaar zal WAM&VanDurenBouw en WSi Installatietechniek Eibergen (gezamenlijk bedrijf WvD&WSi BV) de bouw en verbouw van het BAT gebouw tot gemeentehuis realiseren. De selectie is middels een niet openbare aanbestedingsprocedure uitgevoerd. De selectieprocedure heeft wat vertraging opgeleverd, echter zijn wij tot tweemaal toe als beste uit de bus gekomen. Lees hierover meer in het artikel ‘Metamorfose van Hal 12’.

De opdracht zal worden uitgevoerd middels een Engineer en Build opdracht en worden uitgewerkt in een 3D Revit model. De werkzaamheden zullen bestaan uit het uitwerken van het Definitief Ontwerp naar uitvoeringsgerede stukken, zowel bouwkundig, constructief als installatietechnisch. Het BAT-gebouw is ruim 4.000 m2 en zal gefaseerd worden aangepakt. Op installatiegebied zullen er bijzondere duurzaamheidsmaatregelen worden toegepast zoals zonnepanelen en warmte koude opslag. Zodoende zal de gemeente Zevenaar volledig in haar eigen energiebehoefte kunnen voorzien.

De eerste fase zal bestaan uit de verbouw van het gebouw Hal 12 en de tweede fase zal bestaan uit de verbouw van het Turmac gebouw. Naar verwachting zal de gehele transformatie eind 2015 gereed zijn en zal de gemeente het nieuwe pand begin 2016 in gebruik gaan nemen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook!

Klik hier voor het nieuwsbericht ‘De metamorfose van Hal 12 is gestart’
Klik hier voor het nieuwsbericht ‘Start Engineering BAT gebouw Zevenaar’
Klik hier voor het nieuwsbericht ‘Voorlopig opdracht verbouw gemeentehuis Zevenaar in BAT’
Klik hier voor het nieuwsbericht ‘Opdracht verbouw gemeentehuis Zevenaar in BAT-gebouw!’